donderdag 13 maart 2014

Bedenk je eigen campagne tegen Pesten en mail deze naar redactie@stoppestennu.nl

Tip voor de week tegen Pesten. Bedenk met je klas een campagne tegen Pesten en mail jullie foto's naar de redactie van Stop Pesten Nu redactie@stoppestennu.nl en misschien is het podium voor jullie http://landelijkedagtegenpesten.blogspot.com/2014/03/bedenk-je-eigen-campagne-tegen-pesten.html

vrijdag 7 maart 2014

Stop Pesten Nu lyric video (Marq van Mazijk en Dennis Grefhorst) lied te...

Doe de dans en het lied tegen Pesten - Stop Pesten Nu (behind the scenes, draaidag 1)

Vandaag (vrijdag 7 maartlanceert de stichting Stop Pesten Nu een lied tegen pesten


Al drie kwart jaar zijn Patricia Bolwerk en haar vrijwilligers bezig en eindelijk is het zover. Het Stop Pesten Nu lied, gemaakt door Marq van Mazijk en Dennis Grefhorst van de band Silverlane, wordt 7 maart gelanceerd! Maar dat is nog niet alles. Het lied wordt ondersteund door een (dans)instructie-video, zodat alle kinderen, juffen, meesters en directeuren van basisscholen de gebaren die bij de dans horen kunnen instuderen.
De choreografie bij het Stop Pesten Nu lied komt van Jeroen van de Ven, Nederlands kampioen breakdance en is speciaal voor dit lied gemaakt.
Tijmen Terpstra, 14 jaar en groot aanstormend talent als het gaat om film maken, gaat in de tweede week van maart weer op pad met zijn camera om de videoclip te schieten. 
“De eerste draaidag is geweest en het was een feest om te doen. Lees verder: http://www.stoppestennu.nl/dans-en-lied-tegen-pesten